HKD intensives – 9 juni 2013

Op zondag 9 juni zal Stichting Cheon-ji-in (CJI) in samenwerking met Keumgang Vaals en de Nederlandse HKD Federatie (NHF) een HKD intensive organiseren in Vaals. Instructeur Klaas Barends (IHF 5e dan) van de NHF zal die dag twee seminars verzorgen.
klaas barends hkd intensive vaalsDe seminars duren elk twee uur en de te behandelen onderwerpen zijn hankido en hankumdo. Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze seminars. Deelname is geheel gratis voor CJI en NHF leden. Deelnemers die niet zijn aangesloten bij één van deze organisaties betalen 20 euro.

Aanvang

De HKD intensives beginnen om 10 uur. Tussen de twee seminar zit een half uurtje pauze. De sporthal aan de Lindenstraat te Vaals gaat om 9:30 open. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Mick Kohnen.